Van Gaal: "Arsenal op technisch vlak het beste team"

Jw
1 oktober 2015, 19:28

Louis van Gaal zag Manchester United woensdag nipt de eerste zege veiligstellen in de Champions League. De Nederlandse hoofdtrainer bereidt zijn team de komende dagen voor op de kraker in de Premier League tegen Arsenal. Van Gaal is op zijn hoede.

Tot grote verbazing verloor Arsenal woensdagavond van Olympiakos in de Champions League, waardoor The Gunners nog puntloos zijn in het miljoenentoernooi. Van Gaal denkt echter niet dat Arsenal daardoor slechter voor de dag zal komen in de topper van zondag. "Arsenal is in staat om sterk terug te komen van het verlies. Dat hebben ze al veel vaker laten zien", begint Van Gaal in de Engelse media. Hij doet er nog een schepje bovenop. "Arsenal is technisch en tactisch gezien het sterkste team in de Premier League. Maar goed, ze hebben nog niet zoveel gewonnen, dus ze zullen ook nog een boel dingen moeten verbeteren."

Van Gaal weet dat hij door het midweekse programma weinig tijd heeft om zijn team te laten trainen. "De oplossing zit hem in herstellen, herstellen en nog eens herstellen. Daarom is het zo moeilijk om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen Arsenal. Een andere oplossing is rouleren, maar ik wacht eerst de rapporten van de medische staf af."

Manchester United moest woensdag in de slotfase van de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg nog vol aan de bak, omdat de Duitsers nog dicht bij de gelijkmaker kwamen. In de Engelse competitie bedraagt het verschil tussen koploper Manchester United en nummer vier Arsenal slechts drie punten. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen