De Boer baalt: "We hadden hier moeten winnen"

Jw
1 oktober 2015, 23:55

Ajax kwam ook in de tweede groepswedstrijd van de Europa League niet tot winst. Molde FK hield de Amsterdammers in eigen huis op een gelijkspel (1-1). Trainer Frank de Boer was na afloop niet te spreken over het optreden van zijn ploeg.

"We begonnen nog wel goed met twee mogelijkheden voor Viktor Fischer. Maar dan komt er weer zo'n moment dat we slordig balverlies lijden. Dat zijn de momenten waar zij op wachten en dan krijg je een counter om de oren. Dat was niet slim van ons", analyseerde tegenover de NOS zijn ploeg. 

Ajax kwam vrij snel terug van de achterstand door een gelukkig doelpunt van Fischer. De Boer: "Daarna hebben we genoeg gecreëerd om de wedstrijd naar ons hand te zetten. We kregen kans op kans. In de tweede helft hebben we de grip wel een tijdje uit handen gegeven door keer op keer stom balverlies."

"Daardoor konden we de tegenstander nooit bij de strot grijpen. Gelukkig zagen we op het eind het licht weer, toen kregen we direct drie goede kansen. We hadden de wedstrijd nog naar ons toe kunnen trekken. Uiteindelijk hadden we hier moeten winnen", besluit de coach van de koploper in de Eredivisie.

Ajax staat door het tweede gelijkspel op rij op een derde plaats in de groep. Opvallend genoeg doet het Fenerbahçe van Robin van Persie het alleen nog slechter. De Turken staan met één punt minder dan Ajax laatste. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen