Vitesse tekent beroep aan tegen schorsing voor Bosz

2 oktober 2015, 11:09

Vitesse heeft vrijdagochtend tot haar grote verbazing te horen gekregen dat de door de aanklager voorgestelde schorsing van vier wedstrijd voor coach Peter Bosz gehandhaafd is door de tuchtcommissie van de KNVB. De Arnhemmers zijn het hier totaal niet mee eens en zijn daarom in beroep gegaan tegen de uitspraak.

"Vitesse heeft met verbazing kennis genomen van deze beslissing. Naar de mening van Vitesse is gisteren tijdens de zitting onder andere aangetoond dat de verklaringen van de arbitrage niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid. Vitesse wacht nog op het gemotiveerde vonnis van de tuchtcommissie", zo klinkt het op de website van de Arnhemse club.

Bosz moet, zoals het nu lijkt, bij de eredivisiewedstrijden tegen FC Groningen (thuis), PEC Zwolle (uit), Ajax (thuis) en Excelsior (uit) op de tribune plaatsnemen. Vitesse hoopt dit dus te voorkomen met het beroep.

Bosz werd tijdens het bekerduel met Heracles op 23 september weggestuurd door scheidsrechter Danny Makkelie, maar weigerde in eerste instantie om de tribune op te zoeken. De dienstdoende arbiter staakte het duel in Almelo vervolgens even. De na onderbreking ging Vitesse, dat drie rode kaarten kreeg, na verlenging met 4-1 ten onder tegen de Heraclieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen