Bakkali terug bij Rode Ruivels, Löw kiest voor Leno

2 oktober 2015, 13:30

Zakaria Bakkali heeft zijn rentree gemaakt in de selectie van België. De 19-jarige vleugelaanvaller, die afgelopen zomer van PSV naar Valencia vertrok, is door bondscoach Marc Wilmots geselecteerd voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Israël van later deze maand. Twee jaar geleden maakte de oud-speler van PSV al zijn debuut voor de Rode Duivels.

Wilmots heeft maar liefst vier debutanten een uitnodiging gestuurd. Matz Sels, Sven Kums (ex-sc Heerenveen), Laurent Depoitre en Luis Pedro Cavanda zitten bij de selectie. De eerste drie spelers staan onder contract bij Belgisch kampioen AA Gent, laatstgenoemde speelt bij Trabzonspor. Onder meer Kevin Mirallas en Adnan Januzaj zijn gepasseerd. Thomas Vermaelen en Thibaut Courtois zijn geblesseerd.

Duitsland-bondscoach Joachim Löw heeft ook een debutant opgeroepen. Bernd Leno behoort voor het eerst tot de selectie van Die Mannschaft. De doelman van Bayer Leverkusen keepte afgelopen dinsdag een uitstekende wedstrijd tegen FC Barcelona (2-1 verlies). Borussia Dortmund-aanvaller Marco Reus maakt na maandenlange afwezigheid zijn comeback bij de Duitse ploeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen