Pissige Wenger dreigt weg te lopen na Mourinho-vraag

2 oktober 2015, 13:46

Arsene Wenger is alle verhalen en vragen over zijn moeizame relatie met José Mourinho spuugzat. De manager van Arsenal ligt regelmatig in de clinch met zijn collega van Chelsea, maar wil geen aandacht meer besteden aan deze ruzietjes. De Fransman dreigde vrijdag zelfs weg te lopen tijdens de persconferentie in aanloop naar de kraker tegen Manchester Untied van komende zondag, toen hij een vraag kreeg over Mourinho.

Wenger werd tijdens de persbijeenkomst gevraagd naar de laatste opmerkingen van Mourinho, die het over de druk van de Fransman bij Arsenal had. "Stop met deze vragen, anders stop ik de persconferentie", reageerde de gepikeerde oefenmeester. "Als jullie vragen hebben over de wedstrijd van zondag, dan zal ik ze beantwoorden, maar laten we toch niet steeds terugkomen op hetzelfde verhaal."

De manager van The Gunners vindt dat de media doordraaien in de verhalen over zijn verstandhouding met Mourinho. "Het ontbreekt de laatste tijd volgens mij een beetje aan creativiteit in de pers. Het gaat hier altijd over en dat is echt heel, heel saai. Ik doe er niet meer aan mee", aldus de pissige Wenger.

Wenger mist Laurent Koscielny, Mathieu Flamini en Mikel Arteta komende zondag in de kraker tegen Man United, waar de koppositie in de Premier League op het spel staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen