Cocu wil niets minder dan de winst in Amsterdam

2 oktober 2015, 14:43

Na een 2-1 overwinning op NEC en een 3-2 nederlaag bij CSKA Moskou kan PSV eindelijk volledig het vizier richten op misschien wel dé wedstrijd van het jaar in de Eredivisie. Komende zondag staat de kraker tegen Ajax in de Amsterdam ArenA op de planning. PSV gaat voor niets minder dan de drie punten in het hol van de leeuw. "We gaan naar Amsterdam om een maximaal resultaat te halen", aldus coach Phillip Cocu.

PSV moét in de topper, omdat de achterstand op Ajax na zeven speelronden al vijf punten bedraagt. Verliezen de Eindhovenaren in de ArenA, dan wordt titelprolongatie dus een lastig verhaal. "Het is een vergelijkbare wedstrijd als tegen Feyenoord", vindt Cocu. "Ik zie graag dat we de drie punten mee naar huis nemen, maar ook als we verliezen zijn er nog een hoop wedstrijden te spelen. Maar we gaan naar Amsterdam om een maximaal resultaat te halen", herhaalt de Eindhovense oefenmeester op PSV.nl.

Cocu denkt niet dat het verlies tegen CSKA nog door de hoofden van zijn spelers spookt. "We hebben Moskou achter ons gelaten. Zoals altijd hebben we de analyses teruggekeken en daarna de focus op zondag gelegd. Er ging veel mis, maar we hebben in de tweede helft laten zien hoe goed we ook kunnen spelen. We speelden een heel goede, zelfs uitstekende helft. Dat moeten we meenemen", besluit de trainer van PSV.

Mogelijk maken Andrés Guardado en Nicolas Isimit-Mirin hun rentree bij PSV. Onder meer Luuk de Jong en Jetro Willems zijn nog niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen