Faber: "We moeten niet klagen, het gaat vrij goed"

2 oktober 2015, 15:32

Trainer Ernest Faber is zeer tevreden over de wijze waarop NEC zich dit seizoen aan het manifesteren is in de Eredivisie. De Nijmegenaren gingen vorige week met 2-1 onderuit met PSV, maar onderstreepten in Eindhoven dat ze de boel aardig op de rit hebben. Komende zaterdag speelt de promovendus thuis tegen ADO Den Haag.

Faber kent de tegenstander van komend weekend gaat. "ADO heeft toch wel een ervaren elftal, met veel kracht en loopvermogen", zegt de coach tegen Omroep Gelderland. "Het gaat erom wat wij zelf doen. Als iedereen elkaar bij de les houdt, kom je in je kracht terecht. Ik zie hele goede dingen, driekwart van het veld loopt het goed. In de laatste fase mag het meedogenlozer. In de wedstrijd oogt dat nog wel eens wat gehaast. Maar we moeten niet klagen, het gaat vrij goed. Op de training vliegen ze er aan alle kanten in, dat moeten we nu in de wedstrijden terug gaan zien."

Over de basisopstelling van NEC wilde Faber nog niet veel zeggen. "Maar wie er scherpte heeft, dat is bepalend. Onder alle omstandigheden je ding doen. De vastigheden komen er steeds beter in. Iedereen weet wat ze van elkaar verlangen. En ook weten wat je niet moet doen, daar wordt het makkelijker van. De sfeer is goed, omdat er behoorlijk voetbal wordt gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen