Streppel: "Het is een belangrijk potje voor Willem II"

Ger
2 oktober 2015, 16:30

Willem II verspeelde vorige week tegen De Graafschap in de slotminuut een overwinning tegen tien man. Volgens trainer Jurgen Streppel is de teleurstelling van die remise verwerkt en is zijn ploeg klaar voor het thuisduel van zaterdag met PEC Zwolle.

"Ze hebben veel nieuwe spelers moeten inpassen, zoals zoveel teams. Het is erg knap wat ze doen. Ze draaien opnieuw bovenin mee en hebben al veel punten gehaald", prijst Streppel de komende tegenstander. "Ron Jans is daar een belangrijk onderdeel in. Hij is een coach die inmiddels veel ervaring heeft en een van de betere in Nederland is. PEC Zwolle heeft specifieke kwaliteiten met Veldwijk als spits en met snelle spelers voorin."

"We zullen zien of ze tegen ons vrijuit voetballen of meer behoudend gaan spelen. Zoals altijd gaan we uit van onze eigen speelwijze en onze eigen kracht. Wij doen het op onze manier en gaan er alles aan doen om de punten in Tilburg te houden. Want het is een belangrijk potje voor ons", weet Streppel.

Het is nog onzeker of aanvoerder Jordens Peters inzetbaar is bij Willem II. PEC Zwolle kan in elk geval niet beschikken over doelman Kevin Begois.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen