Bazoer: "Geen moment spijt van keuze voor Ajax"

3 oktober 2015, 10:38

Riechedly Bazoer maakt momenteel furore in het shirt van Ajax, maar de middenvelder kwam in de jeugd jarenlang uit voor PSV. In november 2012 tekende het toptalent een contract in Amsterdam, omdat hij geen perspectief zag bij PSV. Hij is blij dat hij die keuze heeft gemaakt.

Dat verklaart hij aan het AD. "Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze om naar Ajax over te stappen", spreekt hij klare taal. "Bij PSV voelde ik geen vertrouwen meer, dus was de keuze niet zo moeilijk. Er kwamen negatieve reacties, maar die had ik ook wel verwacht. Op zulke momenten moet je sterk in je schoenen staan. Maar dat kan ik wel."

De omschakeling van Brabant naar Amsterdam was groot. "Ik moest wel wennen hier, hoor. Bij PSV was het toen toch allemaal wat losser. Hier kun je echt nooit een steekje laten vallen. Ook niet op de training. In het begin had ik daar wel moeite mee, het is gewoon keihard. Maar ik voel me er inmiddels goed bij. Zijn wij het PSV van vorig jaar? Niet sprankelen en wel winnen? Kampioen worden is het droomscenario. En over dat sprankelen: als ik eerlijk ben, word ik daar wel een beetje moe van. We trainen keihard om aantrekkelijker te spelen. Dat gaat echt komen.''

Zondag speelt Bazoer in de ArenA tegen zijn oude club. Het duel begint om 14.30 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen