Stegeman: "Denk niet dat Ajax een concurrent is"

3 oktober 2015, 10:56

In Nederland zijn de ogen gericht op de kraker van zondag tussen Ajax en PSV. Het weekend na de interlandperiode staat er met Heracles Almelo tegen Ajax ook een kraker op het menu. Heracles staat, na de zege op sc Heerenveen, momenteel tweede en heeft één punt minder dan de Amsterdammers.

Als Ajax zondag van PSV verliest, dan heeft Heracles de koppositie binnen handbereik. "Maar zullen we wel realistisch blijven?", reageert Stegeman nuchter bij de NOS. "Ik denk niet dat Ajax een concurrent van ons is. We mogen over twee weken wel tegen Ajax voetballen. Daar kijken we enorm naar uit."

Vrijdag boekte de ploeg van Stegeman alweer de zesde zege van het seizoen. Tegen Heerenveen lieten spelers als Robin Gosens, Jaroslav Navratil en Peter van Ooijen zich zien. "Ik ben heel erg blij dat de jongens die zijn ingevallen mij en het team laten zien dat ze goed genoeg zijn. Dat vind ik voor vandaag het grootste winstpunt", stelt Stegeman. Uitblinker Iliass Bel Hassani opende de score tegen Heerenveen. "Nu is hij toevallig de uitblinker, maar hij heeft ook verdedigend prima zijn taken gedaan. We doen het met elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen