"Anwar is terecht opgeroepen, ik was superslecht"

3 oktober 2015, 11:17

Luciano Narsingh werd door bondscoach Danny Blind buiten de selectie van Oranje gelaten voor de cruciale EK-kwalificatieduels met Kazachstan en Tsjechië. En dat terwijl de buitenspeler van PSV tijdens de laatste interland van Oranje gewoon nog basisklant was. Dat hij gepasseerd is door Blind, begrijpt hij wel. "Het was soms superslecht."

De naam van Narsingh ontbrak in de selectie, voor Ajacied Anwar El Ghazi had Blind wel een plaatsje ingeruimd. "Anwar is terecht opgeroepen", vindt Narsingh. "Hij heeft zich met veel goals onderscheiden bij Ajax. Voor mezelf is het zuur, maar ik moet gewoon doorgaan en bikkelen bij mijn club. Bij het Nederlands elftal ging het slechter dan bij PSV, de wedstrijden waren niet goed genoeg en ik ben kritisch op mezelf", is hij openhartig in het Eindhovens Dagblad.

In de de desastreus verlopen wedstrijd tegen Turkije begon Narsingh nog in de basis, terwijl hij ook tegen IJsland speelminuten kreeg. "Bij Oranje heb ik niet genoeg gebracht en was het soms superslecht. Dan weet je dat een ander die wel goed presteert jouw plek inneemt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen