Henry: "Blind de zwakke schakel van Manchester United"

3 oktober 2015, 14:10

In Nederland draait het dit weekend om de topper tussen Ajax en PSV, maar ook op Engelse bodem staat er zondag in heerlijke kraker op de rol. In het Emirates Stadium kruist Arsenal de degens met Manchester United. Thierry Henry kijkt uit naar de topper en stelt dat Daley Blind de zwakke schakel is in de formatie van Louis van Gaal.

Blind speelt dit seizoen centraal in de verdediging bij Man U en dat doet hij vooralsnog uitstekend. Toch denkt Henry dat de Nederlander tekort komt voor een plek in het hart van de defensie in de sterke Premier League. "Als ik Arsenal was, zou ik mijn pijlen richten op Daley Blind", zegt de Fransman tegen Sky Sports. "Niet omdat hij geen goede speler is, hij is aan de bal zelfs geweldig, maar omdat hij niet gewend is om in het centrum te acteren. Af en toe zie je al zijn fysieke problemen in het licht komen. Hij is de zwakke schakel van Manchester United." 

Henry maakte jarenlang furore in het shirt van Arsenal en heeft zin in de kraker, die zondag om 17.00 uur aanvangt. "Als voetbalfan kijk ik ernaar uit. Hopelijk zien we een wedstrijd met veel doelpunten en worden we vermaakt door beide teams."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen