Ten Hag: "Het moet hier op alle vlakken professioneler"

3 oktober 2015, 16:24

Als FC Utrecht zich voorgoed in de subtop wil nestellen, dan moet het professioneler bij de club uit de Domstad. Dat is althans de lezing van coach Erik ten Hag, die vindt dat er de nodige zaken anders moeten bij de club uit Utrecht. "Wil je verder, dan moet je nog meer investeren in randzaken."

Ten Hag werkte de afgelopen jaren bij Bayern München en zag daar wat werken in de wereldtop inhoudt. Ten Hag stelt dat er bij Utrecht zaken moeten veranderen als het een vaste plaats in de subtop wil. "Als Utrecht daadwerkelijk de kant van SC Heerenveen, Vitesse, AZ en FC Groningen op wil, moet het op alle vlakken professioneler", legt hij uit in het AD. "Bayern en Utrecht zijn twee verschillende werelden. Maar ook hier gaat het om professioneel voetbal, hè. Als ik dan zie dat er op trainingscomplex Zoudenbalch géén één veld is dat voldoet aan de juiste afmetingen, dan is dat een voorbeeld waarom dingen anders moeten."

"Wil je als club verder, dan moet je nog meer investeren in randzaken", denkt Ten Hag. "Er staat, met alle financiële beperkingen, een goede selectie. Het is aan ons, als staf, daar het maximale uit te halen. Binnen alle geledingen van de club moet de mindset veranderen. Iedereen moet beter willen zijn dan gisteren. Ik hoop ook dat die gedachte de hele organisatie energie geeft.''

Utrecht staat momenteel tiende in de Eredivisie en speelt vandaag (zaterdag) in Kralingen tegen Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen