FC Barcelona na rust onderuit bij Sevilla

3 oktober 2015, 18:26   Bijgewerkt: 3 oktober 2015, 21:53

FC Barcelona heeft haar tweede uitwedstrijd op rij verloren in La Liga. Op bezoek bij Sevilla FC ging de landskampioen zaterdag met 2-1 onderuit. Anderhalve week geleden was Celta de Vigo al met 4-1 te sterk voor Barça, dat tussendoor in het eigen Camp Nou wel won van Las Palmas.

Luis Suarez dacht FC Barcelona in de 21ste minuut op 0-1 te brengen, maar het feestje ging niet door omdat de scheidsrechter al had gefloten voor een overtreding op Neymar. Uit de daaropvolgende vrije trap ramde Neymar de bal tegen de binnenkant van de paal, waarna het leder meters op de doellijn bleef rollen. Niemand van Barça wist het speeltuig daar volledig overheen te drukken. Ruim een kwartier later waren de bezoekers opnieuw dicht bij de voorsprong, ditmaal raakte Suarez vanaf de rand van het penaltygebied de kruising.

Aan de hand van oud-Ajacied Michael Krohn-Dehli was Sevilla na rust wel trefzeker. De Andalusiërs liepen in de eerste dertien minuten van het tweede bedrijf uit naar een 2-0 voorsprong. Krohn-Dehli opende in de 52ste minuut de score en was zeven minuten later de aangever bij de 2-0 van Iborra, die het afmaakte met een omhaal.

Neymar bracht FC Barcelona met nog een kwartier te gaan terug in de wedstrijd. De Braziliaan benutte een penalty, toegekend vanwege hands van Benoit Trémoulinas op de rand van de 'zestien'. Invaller Sandro Ramírez was enkele minuten later dicht bij de gelijkmaker, op aangeven van Suarez raakte hij de paal. Barça bleef in de slotfase druk zetten, maar de gelijkmaker bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen