Koeman maakt problemen Chelsea groter met fraaie zege

3 oktober 2015, 20:42

De malaise is nog altijd niet voorbij bij Chelsea. De Londense club ging zaterdag, ondanks een veelbelovend begin, op het eigen Stamford Bridge onderuit tegen Southampton. De equipe van manager Ronald Koeman zegevierde met 1-3 over de regerend Premier League-kampioen.

Chelsea leek nog wel een gemakkelijke wedstrijd tegemoet te gaan. De formatie van manager José Mourinho kwam in de tiende minuut op voorsprong dankzij een rake vrije trap van Willian. Aan de hand van Graziano Pellè kwam Southampton echter knap terug. De oud-speler van AZ en Feyenoord was op slag van rust de aangever bij de 1-1 van Steven Davis, die de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in het doel ramde.

Na een uur spelen was Pellè eveneens de aangever bij de 1-2 van Sadio Mané, al kwam de treffer vooral tot stand door geklungel achterin bij Chelsea. John Terry kreeg het niet voor elkaar de pass van Pellè te onderscheppen, waardoor Mané een vrije doortocht naar het doel had. De Senegalees faalde niet oog in oog met keeper Asmar Begovic. Met een schot in de verre hoek, na een snelle uitbraak, bekroonde Pellè zijn goede wedstrijd in de 72ste minuut met een goal. Daarmee bepaalde hij tevens de eindscore op 1-3.

Bij Southampton hadden Maarten Stekelenburg en Virgil van Dijk een basisplaats. Koeman hield Cuco Martina op de bank, Jordy Clasie ontbrak nog vanwege een blessure. Southampton komt door de winst op twaalf punten, waarmee het negende staat in de Engelse competitie. Met acht punten uit acht duels bezet Chelsea een ontluisterend lage zestiende positie in het klassement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen