Prachtige goal Van Hyfte voorkomt eerste overwinning Cambuur

3 oktober 2015, 21:46   Bijgewerkt: 3 oktober 2015, 22:09

Lang leek Cambuur op weg naar de eerste overwinning van het seizoen, maar de Friezen zullen er nog wat langer op moeten wachten. Roda JC was over het algemeen dreigender, maar keek tot de wereldgoal van Tom van Hyfte tegen een achterstand aan door een treffer van Bartholomew Ogbeche. De Belg schoot de bal knap in de goal en bezorgde daarmee zijn team een puntje.

Ondanks de grote druk van de thuisploeg, bleef Cambuur op de been. Af en toe kwam de ploeg uit Leeuwarden er ook wel eens uit, maar werd zelden gevaarlijk. Maar uit een rommelige situatie maakten de Friezen de eerste treffer van de wedstrijd. Natuurlijk was het Ogbeche die uit een corner net zijn been tegen de bal kreeg. Roda was wat uit het veld geslagen, maar voerde voor rust toch nog de druk op. Maar ook nu resulteerde dat niet in een treffer.

Een mooie goal kon de wedstrijd wel gebruiken, want het publiek had in de tweede helft weinig gezien. In de slotfase won Cambuur bijna alsnog, maar invaller Houtkoop miste een geweldige kans en raakte de paal. Daarmee kreeg de wedstrijd de uitslag die het verdiende.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen