Ten Hag: "De absolute wil om te winnen ontbrak"

3 oktober 2015, 23:31

"Voetballend hadden we meer verdiend, maar je moet jezelf belonen. Anders krijg je de deksel op de neus", was de harde conclusie van FC Utrecht-coach Erik ten Hag na de uitwedstrijd tegen Excelsior. Zijn ploeg verloor zaterdag met 1-0 op Woudestein.

"In de eerste helft hadden we de controle en waren we dominant, maar van daaruit creëerden we veel te weinig kansen. Dat is een absolute tekortkoming", aldus Ten Hag bij FOX Sports. "Naar de goal van de tegenstander toe namen we de verkeerde beslissingen en hadden we totaal geen overtuiging. De absolute wil om te winnen ontbrak. Het is mij te verwijten dat ik de ploeg niet scherp heb kunnen krijgen, maar de spelers hebben zichzelf ook niet scherp gekregen. Bij hen ontbrak net die ene, twee procent die we nodig hadden om te scoren. En als je dan ook niet consequent verdedigt, dan krijg je dit."

Uiteindelijk bleek een penalty van Jeff Stans beslissend. "De penalty was zwaar gestraft, maar die overtreding was ook totaal onnodig", besloot Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen