Malaga dankzij hattrickheld Charles van de nul af

4 oktober 2015, 00:00   Bijgewerkt: 4 oktober 2015, 00:13

De fans van de Andalusische club hebben er zeven wedstrijden op moeten wachten, maar Malaga CF heeft haar eerste overwinning in de Spaanse competitie te pakken. In het eigen Estadio La Rosaleda werd Real Sociedad zaterdag met 3-1 verslagen.

Wedstrijden van Malaga waren dit seizoen tot dusver niet bepaald de moeite waard om te bekijken als neutrale toeschouwer. In de zes voorgaande competitieduels die de ploeg speelde wist het niet één keer te scoren en vielen in totaal slechts drie goals (drie keer 0-0, drie keer 1-0 verlies).

Dat doelpuntenaantal was tegen Real Sociedad al binnen een kwartier verdubbeld en bovendien wist Malaga eindelijk het net te vinden. Sterker nog: Charles, afgelopen zomer overgenomen van Celta de Vigo, scoorde in de eerste zeven minuten twee keer. Agirretxe bracht in de vijftiende minuut de spanning terug namens Real Sociedad. Charles, die voor de vijfde keer dit seizoen een basisplek had bij Malaga, voltooide in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd zijn hattrick en bepaalde daarmee de eindscore op 3-1.

Adnane Tighadouini bleef op de bank bij Malaga, Nordin Amrabat ontbrak vanwege een schorsing. De oud-PSV'er kreeg vorige week tegen Real Madrid een rode kaart. Tegen Sociedad overkwam zijn clubgenoot Fernando Tissone in de 74ste minuut hetzelfde (twee keer geel).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen