Bruma: "Dit is een signaal, we doen weer volop mee"

4 oktober 2015, 18:37

PSV trok zondagmiddag een zeer verdiende 1-2 overwinning over de streep in de kraker tegen Ajax. De Eindhovenaren misten belangrijke spelers als Luuk de Jong, Jetro Willems en Maxime Lestienne, maar waren desondanks de betere in de Amsterdam Arena. Dat, en het feit dat PSV weer twee punten achter koplopers Ajax en Feyenoord staat, smaakt heel lekker in Eindhoven.

"Vanaf minuut één waren we hier in principe de betere ploeg", sprak een goed gehumeurde Jeffrey Bruma na de belangrijke winst in de mixed zone van de ArenA. "Ajax is natuurlijk een goede ploeg, maar wij maakten goed gebruik van de ruimtes die steeds ontstonden", aldus de centrumverdediger. "De dominantie die wij toonden verbaast mij niet. We hebben ze goed bestudeerd en wisten hoe we het moesten doen", stelt Bruma.

Het klinkt nuchter, maar Bruma is dolgelukkig met de knappe uitzege. "Dit is een mooie prestatie, daar zijn we heel blij mee. Het was ook een mooie wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Dat wij hier drie punten pakken is dan heel lekker. Deze hadden we zeker nodig, aangezien het verschil met Ajax nu weer twee punten is. Als we verloren hadden, dan waren dat er acht. Daarom is dit heel belangrijk. We kunnen met een heerlijk gevoel de interlandperiode in", glimlacht de PSV-verdediger.

Het moge duidelijk zijn dat PSV weer helemaal terug is in de Eredivisie. "We doen weer mee", aldus Bruma. "Dit is een signaal naar onszelf en naar de rest. We doen weer volop mee in de titelstrijd. Als kampioen blijven we natuurlijk ook de te kloppen ploeg", vindt de stopper, die wel een puntje van kritiek heeft. "We hebben veel kansen gecreëerd en hadden er meer kunnen afmaken. Maar dat hoort een beetje bij een topwedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen