Narsingh: "We hebben het te lang spannend gehouden"

4 oktober 2015, 18:42

"Daar kom je hier voor", sprak Luciano Narsingh na de knappe 1-2 overwinning op Ajax in de mixed zone van de Amsterdam ArenA, waar PSV zondagmiddag heer en meester was tegen Ajax. De vleugelaanvaller genoot van het optreden van de regerend landskampioen. "We waren dominant en hadden een goed positiespel."

Hoewel PSV genoeg kansen wist te creëren in de eredivisiekraker, werd de beslissende treffer van Gastón Pereiro pas in de tachtigste minuut gemaakt. "Eigenlijk hebben we het te lang spannend gehouden", vindt Narsingh, die wel aangeeft dat het geloof in de winst steeds aanwezig was. "De trainer zei in de rust ook dat we het overwicht moesten vasthouden. Uiteindelijk maakten we de tweede goal en dat heeft de winst opgeleverd. Dat is mooi en belangrijk."

Op de ranglijst is PSV dankzij de cruciale overwinning nog maar twee punten van koplopers Ajax en Feyenoord verwijderd. "PSV komt eraan", stelt Narsingh, die wel nuchter is. "We blijven voorzichtig. We moeten dit vasthouden", benadrukt de vleugelaanvaller, die deze week geen uitnodiging voor Oranje kreeg. "We moeten gefocust zijn. Dat waren we vandaag en dat was het verschil met de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-1 verlies, red.)."

Het feit dat Gastón Pereiro met twee doelpunten het verschil maakte, vond Narsingh wel mooi. "Hij was zeker belangrijk. Het is een goede speler met veel kwaliteiten. Hij heeft het goed opgepakt", doelt de rappe buitenspeler op het feit dat Pereiro last-minute moest opdraven omdat Maxime Lestienne met trieste familieomstandigheden te maken heeft. "We hebben laten zien dat andere spelers ook belangrijk kunnen zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen