Rodgers: "Opvolger zou dezelfde problemen hebben"

Jw
4 oktober 2015, 18:38

Liverpool hield zondag slechts een punt over aan de Merseyside derby tegen Everton. Door het gelijkspel blijven The Reds teleurstellend in de middenmoot van de Premier League staan. Liverpool-trainer Brendan Rodgers denkt niet dat zijn vertrek, waarover wordt gespeculeerd in de Engelse media, iets op zou lossen.

"Ik voel geen druk. Ik houd me bezig met de spelers en het team, dat is het enige waar ik me zorgen over maak", probeerde Rodgers duidelijk te maken tegen Sky Sports. Toch zal ook de trainer van Liverpool de kranten lezen. "Ik weet dat er van buitenaf druk op mijn positie wordt uitgeoefend. Kranten moeten natuurlijk verkocht worden, maar ik heb niet het idee dat ik intern ter discussie sta."

Volgens Rodgers ligt het probleem dieper dan het oppervlak. "Elk seizoen worden de beste spelers verkocht. Daarom moet ik telkens met een nieuw team beginnen en dat kost tijd. Daar zou een andere trainer net zo goed mee te maken hebben. Ik verwacht dan ook dat diegene tegen dezelfde problemen zou oplopen als ik. Ik blijf me elke dag inzetten voor deze club, tenzij het bestuur denkt dat het anders moet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen