Fischer baalt: "PSV was op alle fronten scherper"

4 oktober 2015, 19:13   Bijgewerkt: 5 oktober 2015, 11:29

Ajax had zondag de gouden kans om haar voorsprong op PSV in de eigen Amsterdam ArenA tot acht punten te vergroten, maar liet deze op pijnlijke wijze liggen. De Ajacieden gingen terecht met 1-2 ten onder tegen de ploeg in Eindhoven, die daardoor weer op twee puntjes achterstand staat. Viktor Fischer, die tegen de titelverdediger in de spits speelde, baalt als een stekker.

"Ik kan het niet echt verklaren, maar PSV was op alle fronten scherper. In de duels, voetballend gezien en in de ruimtes. Zij profiteerden van alle fouten die wij maakten. In alle opzichten waren zij de betere", sprak Fischer na afloop van de verloren kraker tegen onder meer FCUpdate.nl.

Ajax doet het dit seizoen prima en is nog steeds koploper in de Eredivisie, maar in de grote wedstrijden blijven de resultaten uit. Tegen Rapid Wien (2-2 en 2-3), FC Twente (2-2), Celtic (2-2) en Molde FK (1-1) hadden de Amsterdammers het al lastig en dat was tegen PSV dus niet anders. "Het leidt niet tot heel veel frustratie, we hebben namelijk nog genoeg geloof in eigen kunnen", zegt Fischer. "We moeten gewoon een keer een topwedstrijd winnen", denkt hij. "Dan komt het vertrouwen vanzelf terug. Nu zit het even tegen en is het gewoon niet goed genoeg."

Na de interlandonderbreking wacht er een pittig programma op Ajax. De ploeg van coach Frank de Boer neemt het dan op tegen achtereenvolgens Heracles Almelo (uit), Fenerbahçe (Europa League, uit), Vitesse (uit), Feyenoord (beker, uit). "Er komt een lastige periode aan voor dit jonge team. Het is daarom belangrijk dat we de scherpte oppakken", weet Fischer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen