Eerste verlies Villarreal, Athletic verslaat Valencia

Jw
4 oktober 2015, 22:04

Villarreal heeft zondagavond de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De verrassende koploper van de Primera Division ging met 1-0 onderuit op bezoek bij Levante. Real Madrid kan daardoor de leiding nemen in Spanje. 

Het zat een keer niet mee bij Villarreal. Linksback Bojan Jókic kreeg vlak voor de rust zijn tweede gele kaart en mocht inrukken. Levante maakte pas laat in de wedstrijd het verschil. Deyverson maakte zeven minuten voor tijd de enige en dus winnende treffer. De Braziliaan volleerde Levante naar de eerste zege van het seizoen en bezorgde Villarreal dus juist de eerste verliespartij.

Verliezen van AZ, winst op Valencia

Athletic de Bilbao verloor afgelopen donderdag nog in Alkmaar van AZ (2-1), maar had zondag de messen wel geslepen. De Basken waren hard toe aan een zege en beloonden zichzelf tegen Valencia. Dani Parejo had de gasten nog wel op voorsprong gezet, maar daarna greep Bilbao het initiatief. Door doelpunten van Aymeric Laporte, Markel Susaeta en Aritz Aduriz kreeg Athletic de Bilbao waar het afgelopen donderdag met een B-team nog zo lichtzinnig over deed: drie punten. 

[photo,92782,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen