Chelsea staat achter Mourinho: "Juiste man"

Ger
5 oktober 2015, 14:45

Het bestuur van Chelsea blijft ondanks de teleurstellende resultaten van dit prille seizoen het volste vertrouwen houden in José Mourinho. Van een naderend ontslag van de Portugese manager is volgens de Engelse topclub dan ook geen sprake.

"Zoals José zelf al zei, de prestaties zijn ondermaats en het team moet zich verbeteren. Maar wij denken dat hij de juiste man is om dit seizoen om te keren en ook de spelers heeft om dat voor elkaar te krijgen", maakt Chelsea duidelijk in een statement. Mourinho zelf liet afgelopen weekend al duidelijk blijken niet te willen opstappen. "Ik zal zelf nooit wegrennen voor mijn verantwoordelijkheid. Dit is een cruciaal moment in de historie van Chelsea. Want als de club mij ontslaat, ontslaan ze de beste manager die deze club ooit heeft gehad."

Aanvoerder John Terry benadrukte zondag al dat de spelers van Chelsea volledig achter Mourinho staan. "Hij heeft onze steun. Ik speel hier al heel lang en ik heb allerlei trainers zien komen en gaan. Als iemand ons uit dit dal kan trekken, is het Mourinho wel."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen