Cocu heeft contact gehad met Blind: "Wel even goed"

5 oktober 2015, 17:24

Phillip Cocu zei tot verbazing van velen dat Danny Blind de afgelopen periode geen lijntje naar hem had uitgeworpen, maar dat sprak de bondscoach van het Nederlands elftal tegen. Blind zei namelijk dat hij de trainer van PSV tot drie keer toe probeerde te bellen, maar dat er niet werd opgenomen. Inmiddels hebben beide oefenmeesters contact met elkaar gehad, stelt Cocu.

"Ik heb vandaag contact gehad met Danny Blind", zegt Cocu in gesprek met PSV TV. "Hij heeft mij gebeld toen we aan het trainen waren en heeft een bericht achtergelaten. Of ik contact wilde opnemen. Dat heb ik gedaan. Als er een bericht achtergelaten wordt, dan bel ik terug. Ik sta altijd open voor overleg met de bondscoach, om door te nemen hoe de spelers ervoor staan", aldus Cocu.

"Uiteindelijk is het aan hem, ik heb er geen problemen mee als hij niet belt", voegt Cocu toe. "Het is in ieder geval niet moeilijk om contact met elkaar te zoeken", weet Cocu. "Het is wel goed om elkaar even gesproken te hebben. We moeten er ook niet een te groot item van maken. Het gaat uiteindelijk om het voetbal. Het is belangrijk dat Oranje de focus daar nu op heeft liggen, met twee heel belangrijke kwalificatiewedstrijden in het vooruitzicht", besluit Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen