Rodgers: "Het was een eer om bij Liverpool te werken"

Jw
5 oktober 2015, 22:01

Brendan Rodgers werd afgelopen weekend ontslagen uit zijn rol als hoofdtrainer bij Liverpool. De Noord-Ier had zelf nog graag door willen gaan op Anfield Road en was dan ook 'hevig teleurgesteld'. Hij neemt zichzelf niets kwalijk. 

"Het is een eer en voorrecht om drie jaar lang manager te zijn geweest van één van de grootste clubs uit het voetbal. Ik heb elke dag mijn uiterste best gedaan voor de club om zowel de spelers als het gehele team zo te ontwikkelen dat de geweldige fans er trots op kunnen zijn", schrijft Rodgers in een statement op de website van LMA, de Engelse bond voor managers.

"Ik heb een paar memorabele momenten gekend bij Liverpool en ik wil iedereen bedanken voor het harde werk en de toewijding. De huidige groep is nog volop in ontwikkeling, maar er is genoeg talent aanwezig en een goed groepsgevoel. Ik verwacht dat Liverpool blijft groeien in de komende tijd en wens mijn opvolger veel succes", waren de sportieve woorden van Rodgers. 

Bij Liverpool gaat de naam van Jürgen Klopp rond als vervanger van Rodgers, die Liverpool heeft achtergelaten op een tiende plaats in de Premier League. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen