'Voorzitter en bestuurslid Heerenveen worden ontslagen'

6 oktober 2015, 09:14

De bestuurlijke onrust bij sc Heerenveen nadert zijn climax. Komende zaterdag worden voorzitter Jelko van der Wiel en bestuurslid commerciële zaken Wim Dijk in een speciale aandeelhoudersvergadering door het tienkoppige stichtingsbestuur ontslagen. Dat weet Voetbal International dinsdagochtend te melden.

De exit van Van der Wiel en Dijk zal niet zonder slag of stoot gaan. Het voetbalmagazine concludeert op basis van mails dat de voorzitter en het bestuurslid commerciële zaken zijn tegengewerkt door met name de toezichthouders Egon Diekstra en Geert-Pieter Vermeulen en voormalig commercieel manager Joost Jetten. Er zouden achter de rug van Van der Wiel en Dijk om commerciële deals zijn gesloten.

Voor Van der Wiel en Dijk werd het steeds moeilijker om sc Heerenveen te besturen, omdat hun taken veelvuldig bestonden uit het discussiëren met medebestuursleden en het achterhalen van de juiste informatie. De conclusie is dat er nog steeds een bestuurscrisis heerst in Heerenveen en dat deze misschien nog wel erger is dan in 2013 het geval was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen