Cambuur laat talent Monteiro contract ondertekenen

6 oktober 2015, 11:35

SC Cambuur heeft Jamiro Monteiro beloond met een contract. De talentvolle middenvelder heeft dinsdagochtend zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis, met een optie voor een extra seizoen. Dat hebben de Leeuwarders via de officiële clubkanalen aangekondigd.

Monteiro werd dit seizoen van Jong SC Cambuur overgeheveld naar de eerste selectie van de Leeuwardse club. Hij liet daar meteen een goede indruk achter en dat leverde hem al zijn debuut in de Eredivisie op. Op 19 september kwam hij als invaller binnen de lijnen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (0-0). Monteiro kwam in het verleden uit voor Sparta Rotterdam (jeugd), FC Dordrecht en het Duitse FC Anker.

"Als een speler de stap weet te maken van de beloften naar het eerste geeft dat altijd een goed gevoel", zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de Cambuur-website. "Dat wil namelijk zeggen dat er bij Jong SC Cambuur op een zelfde goede manier gewerkt wordt en de afstemming met de staf van het eerste uitstekend is. Jamiro heeft laten zien over veel talent te beschikken en krijgt bij ons alle handvatten aangereikt om zich verder te ontwikkelen. Daar hebben wij gezien zijn kwaliteiten alle vertrouwen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen