Tsjechië met fitte groep richting Turkije en Oranje

6 oktober 2015, 15:47

Tsjechië werkt met een fitte selectie toe naar de twee laatste wedstrijden in de kwalificatiecampagne voor het EK 2016 in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Pavel Vrba treedt komende vrijdag aan tegen Turkije en sluit de cyclus vier dagen later af tegen het Nederlands elftal.

Vrba laat op de website van de UEFA weten dat hij de beschikking heeft over een fitte spelersgroep. "Iedereen is fit, niemand heeft te maken met fysieke klachten. Dat stemt mij zeer vrolijk", aldus de bondscoach van Tsjechië. "We kunnen de twee laatste wedstrijd op volle kracht ingaan", voegt de oefenmeester toe. De Tsjechen zijn al zeker van deelname aan het EK, maar kunnen nog wel invloed uitoefenen op het verloop in de poule. Het land kan roet in het eten gooien voor zowel Turkije als Nederland.

Veel Tsjechische ogen zullen in de komende duels gericht zijn op Tomas Necid (foto), die vorig seizoen nog bij PEC Zwolle speelde. De spits is uitstekend begonnen bij Bursaspor. In zijn eerste vier optredens voor de Turkse club maakte hij maar liefst zes doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen