Benitez: "Als het nodig is, dan wissel ik Ronaldo"

6 oktober 2015, 15:59

Real Madrid-trainer Rafael Benitez is niet bang om Cristiano Ronaldo te wisselen, als hij denkt dat dit nodig is. De Madrileen krijgt regelmatig kritiek van de fans van de Spaanse topclub, omdat hij Karim Benzema vrijwel altijd naar de kant haalt. Wat er ook gebeurt, Ronaldo blijft zo goed als altijd staan.

"Ik durf hem wel te wisselen, maar hij is vaak onbetwistbaar", zegt Benitez tegen COPE en El Laguero over Ronaldo. "Hij is een garantie voor doelpunten, dus kies ik ervoor om hem bijna altijd te laten staan. Met hem hebben we een voordeel ten opzichte van de tegenstander. Hij scoort wel vijftig of meer doelpunten in een seizoen. Hij verdient de Gouden Bal weer, vind ik. Hij is een geweldige prof en een fantastische speler."

Benitez werd gevraagd naar de wijze waarop Benzema, Ronaldo en Gareth Bale elkaar aanvullen bij Real Madrid. "Als deze drie op hun best zijn, dan zijn ze niet te stoppen. We hebben geluk met zulke spelers. Ik heb nog nooit zo'n goede selectie gehad als ik nu heb", besluit de trainer van Real Madrid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen