'Ontevreden NAC-spelers willen niet verder met Maaskant'

Ger
6 oktober 2015, 19:34   Bijgewerkt: 6 oktober 2015, 23:01

Robert Maaskant ligt onder vuur bij een deel van de selectie van NAC Breda. De spelersraad gaat deze week volgens VI om de tafel met de raad van commissarissen van de eerstedivisionist. De tegenvallende resultaten en de positie van de trainer zullen worden besproken.

Onder leiding van Maaskant degradeerde NAC de voorbije voetbaljaargang naar de Jupiler League. De oefenmeester stelde na het dramatische seizoen zijn positie ter discussie, maar mocht van de clubleiding toch aanblijven. Gezien de penibele financiële situatie van NAC is promoveren in 2016 noodzaak. De Brabantse club ligt na negen wedstrijden echter allerminst op koers voor een terugkeer naar de Eredivisie. NAC bezet de teleurstellende zesde plaats, op tien punten van FC Volendam. De koploper speelde bovendien een duel minder.

Door de slechte start van het seizoen staat Maaskant wederom onder grote druk. Een deel van de spelers ziet naar verluidt inmiddels geen heil meer in een verdere samenwerking met de coach. Maaskant zelf zegt nog alle vertrouwen te hebben in een succesvol seizoen. Hij is behalve trainer ook technisch manager van NAC.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen