Kramer: "Ik kon een miljoen verdienen, toen wist ik het wel"

7 oktober 2015, 17:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Michiel Kramer maakt momenteel furore bij Feyenoord, maar het had weinig gescheeld of de spits was afgelopen zomer vertrokken uit Europa. Hij stond in serieuze belangstelling van Baniyas, een club uit Abu Dhabi. Tot een deal kwam het echter niet, tot teleurstelling van Kramer zelf. Hij had wel oren naar de lucratieve transfer.

Kramer had graag zijn zakken gevuld in het Midden-Oosten. "Ik vroeg meteen om hoeveel geld het ging. Ik kon er ruim een miljoen netto verdienen. Toen wist ik het wel", blikt Kramer terug bij Voetbal International. "Ik heb me niet echt verdiept ik het voetbal en het leven daar."

De lange aanvaller vond het niet erg om zijn sportieve ambities te laten varen voor een grote zak met geld. "Als een club uit Abu Dhabi komt, dan is dat interessant omdat er veel geld is. Dit was ook niet de club waaraan ik dacht als volgende stap, maar ik kon me financieel onafhankelijk spelen. Ik zou geen schulden meer hebben. Mijn gezin zou zorgeloos kunnen leven. Dat mijn carrière dan op een lager pitje dreigde te komen, interesseerde me niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen