NAC reageert: "Dubbelrol Maaskant een verkeerde keuze"

7 oktober 2015, 19:55

NAC Breda heeft spijt dat het Robert Maaskant een dubbelrol heeft laten bekleden bij de club. De oefenmeester, die vrijdagavond zijn congé kreeg, vulde in Breda naast zijn trainersjob ook de functie van technisch directeur in. Een dergelijke constructie gaat NAC niet nog een keer op poten zetten.

De Jupiler League-club wil de positie van hoofdcoach en technisch directeur na het vertrek van Maaskant weer gaan scheiden. ''Dat heeft zeker onze voorkeur'', laat raad van commissarissen-voorzitter Joost Gielen weten aan FOX Sports. ''Het wordt niet eenvoudig, omdat het afhankelijk is van de mensen die ervoor in aanmerking komen en het budget dat voorhanden is. Maar we moeten nu toch wel constateren dat de dubbelfunctie die Robert Maaskant bekleedde, niet gewerkt heeft.''

Door de dubbelrol konden spelers met kritiek over de trainer nooit terecht bij de technisch directeur. ''Dat speelde zeker mee'', stelt Gielen. ''Ook was het niet ideaal dat de man op het veld ook het klankbord voor de raad van commissarissen was. Met de kennis van nu kan ik zeggen dat het een verkeerde keuze is geweest om afgelopen zomer met Maaskant door te gaan in een dubbelrol."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen