Spelers Heracles krijgen vrij weekend richting 'Ajax'

7 oktober 2015, 20:34

De spelers van Heracles Almelo zullen volgend weekend in de topper tegen Ajax uitgerust aan de aftrap verschijnen. Dat is althans de hoop van coach John Stegeman, die zijn selectie een vrij weekend heeft gegeven in aanloop naar de kraker in de Eredivisie.

Stegeman denkt dat zijn selectie gebaad is bij een paar vrije dagen. "Deze week hebben we een paar fysiek zware dagen met krachttesten en duurtrainingen", legt hij uit bij Voetbal International. "Donderdag spelen we nog een onderling voetvolleytoernooi en daarna krijgen de spelers drie dagen vrij om het hoofd leeg te maken. Met PSV, AZ, sc Heerenveen en tussendoor 120 minuten bekervoetbal tegen Vitesse hebben we een aantal zware wedstrijden kort op elkaar gehad. Deze rustperiode was al ingecalculeerd, maar komt nu extra goed uit."

Heracles heeft een geweldige start van het seizoen achter de rug en staat na acht speelronden op de derde plaats. Het gat met koploper Ajax is slechts één punt. De wedstrijd van zaterdag 17 oktober in Almelo mag dan ook gerust een topwedstrijd worden genoemd. "Dit wordt opnieuw een prachtig affiche", doelt Stegeman op het duel met de Amsterdammers. "We hebben het kampioen PSV voetballend heel lastig kunnen maken en uiteindelijk ook gewonnen, tegen Ajax streven we hetzelfde na."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen