PEC Zwolle mag toptalent Hebling eindelijk opstellen

7 oktober 2015, 21:48

PEC Zwolle draait momenteel uitstekend in de Eredivisie, maar de ploeg van Ron Jans heeft haar plafond mogelijk nog niet bereikt. De huidige nummer vijf van de competitie kan in de volgende speelronde namelijk beschikken over Gustavo Hebling. De achttienjarige Braziliaan, die gehuurd wordt van Paris Saint Germain, is eindelijk speelgerechtigd.

De middenvelder kwam anderhalve maand geleden naar Zwolle, maar kon vanwege het ontbreken van het papierwerk nog niet spelen voor de club. Vorige week reisde Hebling naar zijn thuisland om de laatste formaliteiten af te ronden. "Hij moest voor een stempel naar de Nederlandse ambassade in São Paolo, die heeft hij inmiddels ontvangen", legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit aan VI. "Nu wacht alleen nog een kleine formaliteit bij het IND, waar hij een pasje moet krijgen. Volgende week tegen Vitesse moet Ron Jans een beroep op hem kunnen doen."

Hebling mag dus in actie komen voor PEC, al wil Jans hem rustig brengen. "Gustavo is zeer talentvol, maar hij moet nog wel wennen aan de manier van spelen, aan de taal ook. "We hebben ook nogal wat opties op het middenveld. Ik verwacht zelf dat Gustavo na de winterstop helemaal klaar is om de concurrentie aan te gaan, eerder is een bonus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen