Twente geeft zege in slotfase weg tegen Bayern

7 oktober 2015, 22:58

FC Twente Vrouwen heeft vanavond (woensdag) haar eerste punt ooit in de Champions League behaald, maar echt blij zal het team daar niet mee zijn. De ploeg speelde in de Grolsch Veste met 1-1 gelijk tegen Bayern München, maar stond lange tijd met 1-0 voor. Een late Duitse goal voorkwam echter een Twentse zege.

Bij Bayern begon Vivianne Miedema in de basis, maar de spits kon in Enschede geen potten breken. De Bayern-trainer haalde haar in de 72ste minuut naar de kant, toen de Duitsers nog op een 1-0 achterstand stonden. Zodoende moet de Nederlandse spits nog even wachten op haar eerste treffer in de Champions League.

Vanaf de bank zag Miedema haar ploeg in de 85ste minuut scoren tegen Twente. Melanie Leupolz tekende voor de 1-1 en dompelde Twente in rouw. De thuisploeg speelde met name in het eerste bedrijf uitstekend en ging de theepauze in met een 1-0 voorsprong. Renate Jansen opende na een halfuur met een fraaie knal van afstand de score in de Grolsch Veste, waar 6512 toeschouwers aanwezig waren.

Volgende week staat de return in de eerste ronde van de Champions League op de rol. Voor Twente wordt het behalen van de tweede ronde door het gelijkspel van vanavond een lastige klus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen