Vilhena volgt Rekik op als captain van Jong Oranje

7 oktober 2015, 23:55

Tonny Vilhena is bankzitter bij zijn club Feyenoord, maar heeft wel promotie gemaakt bij Jong Oranje. De middenvelder is de nieuwe aanvoerder van die ploeg, zo heeft coach Fred Grim bekendgemaakt. Vilhena volgt Karim Rekik op, die deel uitmaakt van de selectie van Danny Blind.

De Feyenoorder zal zondagmiddag, als Jong Oranje in de EK-kwalificatie speelt tegen Jong Slowakije, de aanvoerdersband dragen. Grim vindt het geen groot probleem dat hij Rekik heeft afgestaan aan het 'grote' Oranje. "Zo werkt dat nu eenmaal. Natuurlijk hoop je voor Karim dat hij de stap maakt naar Oranje. Hij heeft het ook heel goed gedaan. Bij ons, maar ook in Frankrijk bij zijn club (Olympique Marseille, red.). Ik was aanwezig bij het Europa League-duel met FC Groningen. Daar had ik al wel zoiets van: die zouden ze wel eens door kunnen schuiven. Dat is natuurlijk hartstikke mooi."

"Tonny is de tweede aanvoerder", gaat Grim verder bij VI. "En de derde? Die gaan we nog aanwijzen. Dat is vanzelfsprekend belangrijk, maar het is geen prioriteit. Je moet wel naar de toekomst kijken, want voor je het weet ben je de eerste én de tweede aanvoerder kwijt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen