PSV lijkt Hendrix snel te belonen met nieuw contract

8 oktober 2015, 07:49

Jorrit Hendrix lijkt met de dag stabieler en sterker te worden en PSV lijkt de middenvelder daarvoor te gaan belonen. De Eindhovense club wil het contract van de 20-jarige controleur openbreken, verbeteren en verlengen. De onderhandelingen zijn inmiddels gestart, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Hendrix liet de afgelopen seizoenen al zien dat er veel talent in hem schuilt, maar lijkt dit seizoen zijn echte doorbraak te maken in de hoofdmacht van PSV. Afgelopen zondag heerste hij samen met Andrés Guardado en Davy Pröpper op het middenveld in de met 1-2 gewonnen kraker tegen Ajax. Hendrix heeft zich ontwikkeld tot een vaste basiskracht en houdt spelers als Adam Maher en Stijn Schaars momenteel op de reservebank.

PSV verwacht op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven over de stand van zaken rond Hendrix. De jonge middenvelder, die ook als verdediger inzetbaar is, is bezig aan zijn derde seizoen in de eerste selectie van de regerend landskampioen. Tot op heden heeft hij 71 optredens in het eerste van PSV achter zijn naam staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen