Groep I: Portugal grijpt EK-ticket, Denemarken vreest

Ger
8 oktober 2015, 23:07   Bijgewerkt: 8 oktober 2015, 23:55

Portugal is in 2016 van de partij op het EK in Frankrijk. De ploeg van sterspeler Cristiano Ronaldo verzekerde zich van deelname aan de eindronde door Denemarken met 1-0 te verslaan. João Moutinho maakte het enige doelpunt.

Denemarken was kort na de hervatting dicht bij succes. Een inzet van Nicklas Bendtner kwam tegen de paal. De thuisploeg nam daarna de regie over en Moutinho scoorde met een fraai schot. Door de driepunter zijn de Portugezen zeker van de eerste plaats in de groep. De Denen lopen rechtstreekse plaatsing voor het EK waarschijnlijk mis, of Albanië moet zondag punten verspelen bij Armenië.

De Albanezen waren thuis tegen het al uitgeschakelde Servië kansrijk om nu al toe te slaan, maar in de extra tijd hielpen Aleksandar Kolarov en Adem Ljajic de Serviërs aan een 2-0 zege. Albanië krijgt op de laatste speeldag de kans om de tweede plaats alsnog van Denemarken over te nemen.

De Armenen verloren donderdag ruim (4-0) in een oefenduel met Frankrijk. Als Albanië in de afsluitende EK-kwalificatieronde wint, dan speelt Denemarken play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen