Kramer moet drie wedstrijden toekijken bij Feyenoord

Ger
9 oktober 2015, 10:02   Bijgewerkt: 9 oktober 2015, 11:13

Feyenoord moet het drie wedstrijden zonder Michiel Kramer stellen. De tuchtcommissie van de KNVB handhaaft de straf voor de spits van Feyenoord, die afgelopen zondag tijdens een opstootje De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert in het gezicht duwde.

Scheidsrechter Danny Makkelie was het incident ontgaan. Op basis van de verklaringen van betrokkenen en televisiebeelden kwam de aanklager met een schikkingsvoorstel, bestaande uit vier duels schorsing, waarvan een voorwaardelijk. Kramer ging tegen de strafmaat in beroep, maar hij zal toch de komende wedstrijden aan de kant moeten blijven.

"In de hoogte van het schikkingsvoorstel speelde zijn strafkaart mee. Daarop stond nog een stoot met de onderarm tegen doelman Jasper Cillessen tijdens de wedstrijd tussen zijn oude club ADO Den Haag en Ajax van zondag 1 december 2013", aldus de KNVB in een verklaring.

Kramer mist door de schorsing de duels met Heerenveen, AZ en Ajax (beker). Het is nog niet bekend of de aanvalsleider van Feyenoord tegen de straf in beroep gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen