Heerenveen vraagt om kalmte rondom bestuursperikelen

Ger
9 oktober 2015, 13:29

Naar aanleiding van de bestuursperikelen bij de club roept sc Heerenveen 'iedereen op om kalm te blijven'. In de organisatie van de Friese eredivisionist is het behoorlijk aan het rommelen. Preses Jelko van der Wiel zei woensdag tegen de NOS onomwonden dat een deel van het bestuur achter de rug van andere bestuurders om aan het handelen is.

De Heerenveen-voorzitter liet dat weten als reactie op het nieuws dat een Chinese investeerder zich heeft gemeld bij de club. Van der Wiel hield de boot af, maar kwam er later achter dat een aantal mensen binnen het bestuur al maanden met deze partij in gesprek is geweest. "Er zijn dus zaken waar een deel van het bestuur niets van mee krijgt. Dat is eigenlijk triest", aldus Van der Wiel.

Heerenveen stelt op de eigen website dat er 'zaken zijn voorgevallen die absoluut niet passen bij de club'. Van der Wiel betreurt het feit dat dit heeft plaatsgevonden. "We begrijpen de onrust, maar wij vinden het ontzettend vervelend dat mensen in hun privésituatie hiermee geconfronteerd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen