Blind en Sneijder maken zich niet druk om bevalling

9 oktober 2015, 17:17

Op het moment dat Wesley Sneijder zich met het Nederlands elftal voorbereidt op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan, zit zijn vrouw Yolanthe hoofzwanger thuis. De 109-voudig international en bondscoach Danny Blind verwachten niet dat ze zal bevallen voor het duel in Astana.

"Het is de natuur. Er kan wat gebeuren, maar daar ga ik niet vanuit. Het is geen bijzonder thema voor mij", sprak Blind op de persconferentie voor het duel met Kazachstan. "Alles is nog rustig", vult Sneijder aan. "Ik denk dat jullie je er drukker over maken dan ikzelf", knipoogt de spelmaker van Galatasaray, die meteen op het vliegtuig stapt als Yolanthe bevalt.

Sneijder is voor de tweede keer binnen korte tijd afgereisd naar Kazachstan, omdat hij daar eind september al met Galatasaray tegen FK Astana (2-2 ) speelde in de Champions League. "Ik heb mijn ploeggenoten veel verteld over het land, het stadion en de stad. Ik vind het een mooi en sfeervol stadion. Iedereen is er klaar voor", stelt de middenvelder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen