Koeman: "Zie Oranje binnen twee jaar niet gebeuren"

9 oktober 2015, 18:35

Ronald Koeman was na het succesvolle WK in Brazilië in beeld om bondscoach van het Nederlands elftal te worden. De KNVB koos echter voor Guus Hiddink, die wegens bedenkelijke resultaten vroegtijdig vervangen werd door Danny Blind. De gebroeders Koeman, die nu samen bij Southampton werken, hebben geen leedvermaak door de dramatische prestaties van Oranje.

"Als we het EK missen zou ik dat verschrikkelijk vinden", zegt Erwin Koeman bij Omroep Brabant. De voetbalbroers koesteren geen wrok, ondanks dat de KNVB vorig jaar voor Hiddink koos. "Ronald en ik werken niet alleen in de voetballerij, voetbal is ook nog eens onze grootste hobby. We leven en eten voetbal. Het zou verschrikkelijk zijn als Oranje ontbreekt in Frankrijk. Daar hebben wij echt geen leedvermaak om."

Erwin Koeman verwacht niet dat hij en zijn jongere broer Ronald opnieuw in beeld komen bij Oranje, als Blind zich niet voor het EK weet te kwalificeren. "Ik denk niet dat we binnen nu en twee jaar het Nederlands elftal onder onze hoede hebben. Ik zie dat gewoon niet gebeuren. Als ik voor Ronald mag spreken, kan ik wel zeggen dat zijn droombaan er een als hoofdcoach bij FC Barcelona is. Verder leven en bekijken we het van dag tot dag", aldus Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen