Allardyce opvolger van Advocaat bij Sunderland

9 oktober 2015, 19:43

Sunderland heeft relatief weinig tijd nodig gehad om een opvolger voor de vertrokken Dick Advocaat te vinden. De Premier League-club heeft Sam Allardyce aangesteld als nieuwe manager. De oefenmeester tekent voor twee jaar in het Stadium of Light.

Advocaat trok afgelopen zondag de deur achter zich dicht bij Sunderland, dat na acht speelronden op de teleurstellende negentiende plaats staat in de Premier League. De fans van The Black Cats wachten dit seizoen nog altijd op een zege en daar moet de 60-jarige Allardyce dus voor zorgen. "Dit is een grote uitdaging. Ik hoop dat ik deze club stabiliteit en succes kan geven", aldus de manager.

Allardyce was tussen 1980 en 1981 al eens als speler verbonden aan Sunderland en wordt de eerste coach die zowel bij deze club als de rivalen van Newcastle United aan het roer heeft gestaan. Hij nam de afgelopen periode rust. "Daar heb ik van genoten, maar ik kan niet wachten om weer terug te keren. De ambities van Sunderland spreken mij erg aan", aldus de opvolger van Advocaat.

In het verleden was Allardyce manager van West Bromwich Albion, Blackpool, Notts County, Bolton Wanderers, Newcastle United, Blackburn Rovers en West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen