Daley Blind: "Ik weet zeker dat we ons gaan plaatsen"

10 oktober 2015, 10:42

Voetbalminnend Nederland bivakkeert momenteel in grote onzekerheid over Oranje, dat dicht bij het mislopen van deelname aan het EK in Frankrijk is. Met nog twee reguliere kwalificatieduels te gaan, is de situatie voor Nederland allesbehalve rooskleurig. Toch kent Daley Blind geen enkele twijfel. Hij stelt dat Oranje volgend jaar zeker van de partij is in Frankrijk. 

De verdediger van Manchester United werkt bij de nationale ploeg al jaren samen met zijn vader Danny, die achtereenvolgens assistent was van Louis van Gaal en Guus Hiddink. Momenteel staat Danny zelf aan het roer bij Oranje en volgens Daley Blind is dat totaal niet lastig voor het duo. "Natuurlijk is het bijzonder dat mijn vader nu bondscoach is, maar in wezen verandert er niets voor hem en mij", legt hij uit aan Helden Online.

"Thuis is hij mijn vader en ben ik zijn zoon, bij het Nederlands elftal is hij nu de bondscoach en ben ik een van de spelers die net zo hard zijn best moet doen om geselecteerd te worden als ieder ander", vervolgt de oud-Ajacied. "Ik moet er zelf voor zorgen dat ik niet buiten de boot val. Als ik slecht presteer, gaat er gewoon een streep door m'n naam. Iedereen weet dat wij privé en voetbal heel goed kunnen scheiden. Dat neemt niet weg dat ik heel trots op hem ben. Ik wist en weet zeker dat we ons gaan plaatsen voor het EK", besluit de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen