Turan: "Jullie vergeten dat wij punten mogen morsen"

10 oktober 2015, 11:05

Voor het Nederlands elftal en de nationale ploeg van Turkije staan er spannende en cruciale dagen voor de deur. Beide teams lonken in Groep A van de EK-kwalificatie naar de derde plaats, die recht geeft op de play-offs. Turkije staat er beter voor dan Oranje en mag zelfs nog enkele punten verspelen, zo benadrukt sterspeler Arda Turan.

De middenvelder van FC Barcelona gaat er vanuit dat Turkije er in slaagt om Oranje onder zich te houden in de poule. "Wij verdienen het om naar Frankrijk te gaan", zegt de aanvallende middenvelder, die begin september met een doelpunt nog een aandeel had in de 3-0 zege op Oranje.

Turkije heeft twee punten meer dan Nederland en heeft aan vier punten in de komende twee duels genoeg om Oranje af te stoppen. Dit omdat in de kwalificatie het onderlinge resultaat belangrijk is dan het doelsaldo. "Sommige spelers van Nederland zijn ervan overtuigd dat wij punten gaan morsen, maar ze vergeten dan één ding: dat mogen we ook."

Nederland speelt vandaag om 18.00 uur tegen Kazachstan, om 20.45 uur kruist Turkije de degens met het al geplaatste Tsjechië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen