Meespelen Sneijder cruciaal: "Hij kent het veld al"

10 oktober 2015, 12:43

Volgens Patrick van Leeuwen, technisch directeur van de Kazachse club Kairat Almaty, kan het al dan niet meespelen van Wesley Sneijder zaterdagavond tegen Kazachstan doorslaggevend zijn voor Oranje. Dit omdat hij al ervaring heeft met het kunstgrasveld in Astana.

Sneijder speelde met Galatasaray in de Champions League al eens op het kunstgrasveld in de hoofdstad van Kazachstan. "Sneijder kent het veld in Astana en dat is erg belangrijk, aangezien het kunstgras betreft", doceert Van Leeuwen bij VI. "Daar moeten veel spelers toch even aan wennen in een wedstrijd, zeker gezien de huidige belangen. Oranje heeft daarnaast zijn creatieve impulsen nodig, want de ploeg zal het surplus aan individuele kwaliteit moeten aanwenden om Kazachstan, dat de laatste interlands zeer gegroepeerd voor de dag kwam, te verslaan."

Van Leeuwen verwacht dat de thuisploeg vanavond de spreekwoordelijke bus zal parkeren tegen Oranje. "Hoogstwaarschijnlijk zal het Nederlands elftal tegenover een 5-4-1 formatie komen te staan, waarbij Kazachstan vanuit een verdedigende stelling zal proberen te verrassen met snelle uitbraken. Dat gevaar dient niet onderschat te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen