Ferguson: "Klopp gaat het helaas goed doen bij Liverpool"

10 oktober 2015, 14:36

Liverpool besloot vorige week om na een reeks teleurstellende resultaten coach Brendan Rodgers op straat te zetten. De club handelde daarna snel en presenteerde donderdag Jürgen Klopp als opvolger van Rodgers. Sir Alex Ferguson, voormalig coach van rivaal Manchester United, denkt dat Liverpool een uitstekende zet gedaan heeft met het binnenhalen van de Duitser.

Klopp was zeven seizoenen succesvol coach van Dortmund en zat sinds de zomer zonder club. "Dit is een hele goede aanstelling", zegt Ferguson tegen ESPN. "Ik bewonder Jürgen. Ik ken hem goed door onze vele ontmoeting en mijn beeld is positief. Hij heeft een sterke persoonlijkheid en een enorme drang naar succes. Bij Dortmund deed hij het uitstekend en ik verwacht dat hij het ook bij Liverpool goed gaat doen."

De gepensioneerde coach is nog altijd een Manchester United-man in hart en nieren. Om een opmars van rivaal Liverpool staat hij dan ook niet te springen. "Ik zeg het niet graag, maar Liverpool gaat onder Klopp goed presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen