Hazard: "Dit is de slechtste vorm van mijn leven"

Jw
11 oktober 2015, 12:18

Eden Hazard beleeft een moeilijke fase in zijn profloopbaan. De ster van het Belgische nationale team hoopt zijn vorm terug te vinden bij zijn land, die hij zo is kwijtgeraakt bij zijn club Chelsea. "Dit is de slechtste vorm van mijn leven", stelde Hazard.

Hazard scoorde zaterdag vanaf de penaltystip voor België, dat met 4-1 won van Andorra. Daarmee verzekerden de Belgen zich van deelname aan het EK in Frankrijk. Hazard hoopt zijn vorm terug te vinden in het rode shirt. "Dit is de eerste keer in mijn loopbaan dat het zo tegenzit. Ik kan het ook niet goed uitleggen. Het enige dat ik weet, is dat ik keihard moet knokken om sterker terug te komen", legde hij openhartig uit. 

Chelsea werd vorig jaar met een wervelende en doeltreffende Hazard kampioen van Engeland. Hij staat nu met de Londenaren op een zestiende plaats. "Ik ben een optimist en kan veel leren van deze tijd. Ik hoop sterker terug te komen. Ik zie mijn twee wedstrijden bij België als lanceerplatform voor een goede periode bij Chelsea. Ik kijk erg uit naar het EK volgend jaar, maar ik denk daar pas aan als de competities met Chelsea zijn afgelopen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen