Grootste angst Krul bevestigd: "Ben er kapot van"

11 oktober 2015, 23:17

"Ik ben er kapot van", zegt Tim Krul zondagavond via Twitter. De doelman van Newcastle United en het Nederlands elftal heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd en zal dit seizoen zodoende niet meer in actie komen. Logischerwijs heeft hij daar flink de pest in.

"De scan heeft mijn grootste angst bevestigd", stelt de aangeslagen Krul via het sociale medium. "Het ging mis tegen Kazachstan, ik heb mijn kruisband gescheurd. Mijn herstelproces begint nu", stelt de doelman van Newcastle United, die tegen Kazachstan voor de in de warming-up afgehaakte Jasper Cillessen moest keepen en in de tachtigste minuut geblesseerd raakte en vervolgens vervangen werd door Jeroen Zoet.

Newcastle is momenteel de nummer laatst in de Premier League, met drie punten uit acht duels. The Magpies moeten dus alle zeilen bijzetten om handhaving te realiseren. Krul baalt er stevig van dat hij hier geen bijdrage aan kan leven. "Het is zwaar dat ik het team niet kan helpen om het tij te keren. Toch denk ik dat deze club het in zich heeft om bovenin mee te draaien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen